Playmobil keresés

2010. augusztus 10., kedd

4473 Research Submarine



A kutató tengeralattjáróval a tudósok előtt nincs akadály! Elsüllyedt roncsok és a tenger élőlényei után kutatva számos kaland és érdekesség vár rájuk. A kabinban minden eszköz rendélkezésükre áll a felfedezésekhez, kezdve a modern számítógépektől, a kommunikációs eszközökig. Sértetlenül úszhatják meg a találkozást cápákkal és különféle veszélyes lényekkel.


A termék a Playmobil Nautical Expedition családjának a tagja. A tengeralattjárón működtethető karok, vízálló kabin, valamint víz alatti motor is található. Mivel a motor benne van a dobozban, így nem kell külön megvásárolni, mint a legtöbb termék esetében.

2010. augusztus 8., vasárnap

Pirates with Barrels


A kalózok elvetemült bandája ünnepli az aznapi sikeres fosztogatás gyümölcasét. Lakomáznak és rumot vedelnek, közben pedig tervezik a következő rajtaütést az egyik királyi szállítóhajón. A felfokozott hangulat jellemző a kalózok éjszakáira. Szinte fürdenek az arany pénzben és ékszerekben. Az ég felé tartott pisztolykból néhány lövés is eldörren.

A dobozban található négy kalóz, egy asztal, különféle kiegészítők, mint a pisztolyok, hordók és rumosüvegek, valamint aranyak és egyéb kincsek.